UltraSlim Pro

ultraslim

UltraSlim Pro is de ultrasone afslankingsoplossing voor thuisgebruik. De professionele technologie van schoonheidsinstituten leent zich ook voor thuisgebruik.

Problematiek

Er zijn heel veel spelers actief op de afslankingsmarkt! Maar wat de technologische vooruitgang betreft, is  UltraSlim Pro quasi de enige op de markt die professionele technieken aanpast voor thuisgebruik.

De verdelers moesten ervan overtuigd worden om een nieuwe productcategorie te vermelden die gewoonlijk in de schoonheidsinstituten toehoorde.

Oplossing

Distec heeft de belangrijkste retailers kunnen overtuigen om de producten Homedics in de welzijn zone van hun winkels te tonen.

Distec geloofde en gelooft nog steeds in de categorie van de elektronische schoonheid die een mooie toekomst tegemoet gaat en investeert daarom continu in deze tak. Er bestaan reeds verschillende concepten (zonnebank, manicure,...) die succes hebben, terwijl er bijzondere aandacht wordt besteed aan andere (rimpelbehandeling, haarbehandeling,...), die allemaal gebaseerd zijn op thuisverzorging en flexibiliteit, discretie, gemak en eenvoudige instelling.

Distec heeft sterk geïnvesteerd in de zichtbaarheid in de winkel en de training van de verkopers om de eindklant bij te staan met goede raad.

Resultaten

  1. UltraSlim Pro veroverde zijn plaats en zijn klanten bij onze verdelers
  2. UltraSlim Pro is het enige wetenschappelijk bewezen toestel
  3. UltraSlim is quasi het enige toestel in zijn categorie