Ons aanbod – verdeler

Distec zorgt ervoor dat zijn verdelers het imago van innoverende onderneming hebben bij hun eindklanten. Dankzij zijn expertise en zijn knowhow voor de lancering van producten, zijn de retailers zeker van de kwaliteit en de prestaties van de voorgestelde producten.

Het marketingteam van Distec voert kwalitatieve zichtbaarheidsconcept met een sterke impact in, die verschillen van de concurrentie. Wat automatisch borg staat voor een grotere visuele impact.

Bovendien neemt  Distec de opleiding van de verkopers voor zijn rekening om hen te sensibiliseren voor het voorgestelde product of merk. De deelnemers krijgen concrete feiten die ze als verkoopargumenten bij de eindklant kunnen gebruiken.

Het commerciële team brengt jaarlijks ongeveer 8 bezoeken aan 600 verschillende verkooppunten. Of meer dan 5.000 bezoeken per jaar.
Deze aanpak levert een kwalitatieve feedback op met de verkopers op het terrein en geeft hen de nodige argumenten om de eindconsument te overtuigen.

shutterstock_155755319 (5)
distributeur-3

Onze toegevoegde waarde – verdeler

Distec International biedt zijn verdelers groeikansen met aanzienlijke en stabiele marges.

Een verdeler die zijn catalogus aanvult met producten die Distect promoot, creëert een nieuw premium gamma met toegevoegde waarde, dat de winkel een innoverend imago en een hogere opbrengst oplevert.

Distec biedt meer dan gewone producten. Distec stelt doordachte en krachtige marketingconcepten voor die de consument enthousiasmeren en de omzet stimuleren.

Het marketingteam steunt zijn strategie onder andere op een concept van differentiërende zichtbaarheid om het product van zijn concurrenten te onderscheiden. De eindklant wordt aangetrokken door het verkoopvoorstel, kan het aanbod in de winkel testen en de POS verstrekt hem de nodige informatie om het verkoopproces te triggeren.

Parallel hiermee zorgt Distec ook voor de opleiding van de verkoopteams van de grootwarenhuizen uit zijn netwerk. Dit geeft de verkopers een betere kennis van het concept, een duidelijk beeld van het product en goede verkoopargumenten naar de consument toe.

Distec waarborgt tenslotte een snelle logistiek, reactief en flexibel (levering tussen 24 en 72 uur) en een volwaardige klantendienst voor zijn koopwaar.